Известие

Collapse
No announcement yet.

не ми работи круиз контрола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
    Може и само с + да работиш. Хубаво е поне и RCL-а да работи иначе всеки път ще трябва да ускоряваш до желаната скорост и тогава да пускаш темпомата с +

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Ти сериозно ли така си направил с волана?
    Смешно ли ти е?
    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
      Смешно ли ти е?
      Е със сигурност боли много, обаче като си представих картинката се смях с глас, честно ти казвам.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

И на мен не ми беше смешно..ходи после обяснявай какво е станало
        Лошото е че не си взех поука с волана тааа повторих с топката на скоростния лост
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Е със сигурност боли много, обаче като си представих картинката се смях с глас, честно ти казвам.
          Явно имаш доста развито образно мислене

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          И на мен не ми беше смешно..ходи после обяснявай какво е станало
          Лошото е че не си взех поука с волана тааа повторих с топката на скоростния лост
          Я, я, я разкажи?

Comment

Вместо да се смеете на Илчо, вземете пример от него

След няколко квадратни метра кожа, оставена по колата, след известно количество пролята кръв, след множество травми придобити по време на "общуването" с кораба, той продължава да кара Алфа

Всичко това може да се определи само с двете думи:

Истински Алфист!

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Явно имаш доста развито образно мислене

Я, я, я разкажи?
              Някъде разказвах..отидох да помогна с един волан че приятеля твърдеше че не може да се извади.След 10 мин. извадих волана с две притворени очи,кървава тениска от носа.След два дни пък си дърпах топката,ама тази на скоростите и си направих устните като вожда на племе от Зимбабве
              Предполагам че заради почти затворените очи не видях кога изкочи топката
              После е интересното да обясняваш че,не си ял бой на светофара..
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Вместо да се смеете на Илчо, вземете пример от него

След няколко квадратни метра кожа, оставена по колата, след известно количество пролята кръв, след множество травми придобити по време на "общуването" с кораба, той продължава да кара Алфа

Всичко това може да се определи само с двете думи:

Истински Алфист!

Алооу, аз тоя травматизъм - ожулени пръсти, пролята кръв, разбит нос, скъсани нерви, съкратен живот - си го имам още от алфетата от 2003-та година когат я купих. Тая кола ми кали нервите.
                След смяна на задни накладки после 3 дни ти е нервно. За инфо - кутията е отзад на дифф-а (трансаксиална кучка). Тая ми е 9-тата алфа, като в момента имам 3 бройки от марката. А вчера си продадох КРОМА-та. С една дума - МАЗОХИСТ! Може и психопат. Все по 1 дума е...

Comment

Алооу, аз тоя травматизъм - ожулени пръсти, пролята кръв, разбит нос, скъсани нерви, съкратен живот - си го имам още от алфетата от 2003-та година когат я купих. Тая кола ми кали нервите.
                  След смяна на задни накладки после 3 дни ти е нервно. За инфо - кутията е отзад на дифф-а (трансаксиална кучка). Тая ми е 9-тата алфа, като в момента имам 3 бройки от марката. А вчера си продадох КРОМА-та. С една дума - МАЗОХИСТ! Може и психопат. Все по 1 дума е...
                  Ти, ако си мислиш, че с таралясници от други марки е по-различно.............
                  Разликата е в това, че при Алфата всичко това си струва.

........А и съдбата непрекъснато тества стойностните хора

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Comment

E за това те обичам толко много!

Бе за другите марки - при Аудитата още такива ядове не съм брал. Ма това е, щот не ги карам

Comment

Относно травмите получени при ремонти аз съм на същия хал. Занимавам се със земеделие и голяма част от времето ми минава като механик по какви ли не щеш машини, та ръцете ми вечно охлузени , нарязани и черни, както си му е реда. Този път обаче като се наложи да свалям волана на алфата ,заради air bag попрочетох и тогава започнах разглобяване. Благодарение на този форум разбрах ,че на волана има отвори с резба за скоба и така минах леко инак и аз като колегата щях доста майки на глас да споменавам. С топката за скоростния лост обаче нямах този успех. Четох във форума как се вади, но никой не беше написал, че трябва да се внимава и да се дърпа само топката БЕЗ лостчето за задната. Така, че като се измъкна топката освен, че седнах на задната седалка при мен доиде и целия капак който е около скоростния лост. Добре ,че се разминах само с изкривени скоби, защото тъкмо го бях облякъл с ново фолио /старото беше отлепено на 2-3 места/.

---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

И да не забравя когато вадите топката на скоростния лост винаги го слагайте на 4та, защото иначе наистина има голяма вероятност да лепите после огледало .

Comment

Първоначално публикувано от joro1967 Покажи съобщение
                          Относно травмите получени при ремонти аз съм на същия хал. Занимавам се със земеделие и голяма част от времето ми минава като механик по какви ли не щеш машини, та ръцете ми вечно охлузени , нарязани и черни, както си му е реда. Този път обаче като се наложи да свалям волана на алфата ,заради air bag попрочетох и тогава започнах разглобяване. Благодарение на този форум разбрах ,че на волана има отвори с резба за скоба и така минах леко инак и аз като колегата щях доста майки на глас да споменавам. С топката за скоростния лост обаче нямах този успех. Четох във форума как се вади, но никой не беше написал, че трябва да се внимава и да се дърпа само топката БЕЗ лостчето за задната. Така, че като се измъкна топката освен, че седнах на задната седалка при мен доиде и целия капак който е около скоростния лост. Добре ,че се разминах само с изкривени скоби, защото тъкмо го бях облякъл с ново фолио /старото беше отлепено на 2-3 места/.

---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

И да не забравя когато вадите топката на скоростния лост винаги го слагайте на 4та, защото иначе наистина има голяма вероятност да лепите после огледало .
                          Уникални мозъци сме в тоя форум! Отдавна не съм се смял така!
                          Жоро, може и без скоба. Ама онова с гайката е задължително, че те цепи точно в носа.

Comment

аз пък имам странен проблем
                            темпомата работи понякога ??!?!
                            един път рабори друг път не
                            sigpic
                            Alfa Romeo 166 V6 Turbo
                            FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

Провери да не са опънати кабелите между буксата на ръчката на темпомата и буксата идваща от инсталацията При мен имаше такова отказване от време на време Освободих кабелите да не минават през всичките завойчета и да се опъват и моят такъв проблем изчезна
                              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Моя пък спря вчера нацяло да работи преди включваше на втори трети път къде да търся проблема?
                                Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X